Share this content on Facebook!
14 Nov 2013

Grønn energi : kloakk , biomass og gass fra willows

 Byene above landsbyene trenger s naturlig, kostnadseffektiv mate å treat kloakk location grønn-og energi

 Hva om det var en kostnadseffektiv og miljøvennlig måte å løse kloakk problemer for kanadiske byene, landsbyene og grender, og i prosessen genererer grønn energi?

 Kloakk, biosolids, avløpsvann, avløpsvann, menneskelig avfall he natt og jord-dette all eufemismer for akterdekk, avfall vi produserer med nær visse regularitet.

 Men i stedet for these på det som en Byrde, noe som avhendes, hvorfor ikke til å Bruke the vokse s avling som kan varme opp Våre bygninger, opprette grønn energi, produsere strøm eller brukes for compost? Hvorfor ikke Lukke loop?

 Camrose County, et lite i fylke country celled Alberta gjør accurate.

 Hvis you selv bor i en Middels størrelse Libya sjansene he he det som et moderne anlegg håndterer above all the din avfall hydrotreater. sannsynligvis Det would cost flere millioner dollar above sysselsetter ganske mange mennesker. Sma tettsteder, landsbyer og har ikke landsbyer the luksusen. Rundt 90 prosent av kommunene bruker lagoons systemer for å treat avløpsvann otherwise. Dette he Apne dusky he som luftet regelmessig mikrober og dyr og små end opp spise akterdekk above rense vannet.

 Richard Krygier har brukt Arenes de siste seks mater jobber med å treat avfallet-dette ikke med noen nytt fancy whiz-bang prosessen, men ikke med mye mer enn en vanning systemet og et quartet tripod av willow Traer. Det er en rimelig, RIKTIG teknologi for problemet.

 "Jeg har Hort historier fra noen kommuner de som vet hvor he vannet på en Strømmen etter start lossing lagoons Fordi de får telefonsamtaler Lukten om som går vannet nedstrøms," Krygier sier.

 He Det mer enn bare Lukten, en dårlig kjøre lagoon system kan ha en stor effect på miljøet. Hvis avløpsvannet he ikke set deals RIKTIG above Slippes ut i s nærliggende vannvei alvorlige kan Økologiske Skader above precious vein Montere. Et slikt samfunn hadde en fisk drepe etter en utslipp.

 "Det would cost the $ 50,000 i BOTER above 1.5 millioner dollar for å å oppgradere fuller laguner møte utslipp standard industry. igjen Vi Kunne brukt pengene for å ha innlegge s willow plantasje og de ​​ville ikke ha MATTET utslipp.

 Willow som super tre

 Willow he suffered av super treet. bøndene De productive he kan få opp til et enkelt to meter høyde i år. Enkle å vokse he De-able stikke s skjæring i bakken og godt å you he gå. trives De fuktige jorden i og ikke tankene Canadisk vinter. , he at best you kan cliff willows og nær base de regrow vigorously like. Bernadette Kalles coppicing.

 Disse willows he Plantet i tet står nær avfall laguner. Avløpsvannet pumps over til stå via flate eller undergrunnen vanning linjer. . vokser Since de som Ugress he RIKTIG Det.

 Disse står gir s visually accessible for kloakk lagunene samtidig suffered som av habitat for fugler above insekter. Røttene Oker også carbon-jord. besøk Since jeg var på en av disse står oppdaget jeg på en en snøugle henger nærliggende stang og med en flokk snø bunting Vandrer om feltene tilstøtende.Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: